Tässä vihdoinkin ohje...
pohja:
3/4 dl kaakaojauhetta
3/4 dl kiehuvaa vettä
200g pehmeää voita tai margariinia
2 1/2 dl sokeria
4 munaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
kostutukseen: omenamehua
täyte:
150 g maitosuklaata
150 g tummaa suklaata
kuohukermaa noin 1/2dl (ehkä vähän vähemmän)
kuorrutus:
200 g tummaa suklaata
3 rkl kuohukermaa
1 rkl voita
Sekoita kaakaojauhe kiehuvaan veteen. Mittaa kaikki taikina-aineet kulhoon. Sekoita sähkövatkaimella tasaiseksi taikinaksi. Kypsennä 175 asteisessa uunissa noin 25-30min. Älä paista pohjia liian kuiviksi. Tosiaankin näitä pohjia kannattaa paistaa kaksi, jos haluaa oikein mehevän kakun (tässä kuvassa yksi pohja).
Päälle väkersin marsipaaniruusun. Nuo vihreät kiekurat ovat uudesta tuttavuudestani "koristelugeelistä". Pikku-kaupunkimme Citymarkettiin oli tullut sinistä, punaista ja vihreää koristelugeeliä:). Mukavan tuntuista käyttää.
Kommentit