1300553.jpg

Tämä ohje oli pakko kokeilla ME-lehdessä olleen herkullisen kuvan vuoksi.

Pohja: lähes koko paketti Diggestive -keksejä

50 g sulatettua voita tai margariinia

1 1/2 rkl sokeria

vuokaan: voita tai margariinia

Täyte: 150g vadelmamarmeladia

1prk (150g) maitorahkaa

1 prk ( 150g) creme fraichea

3/4dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

2 munaa

1/2 dl maitoa

Murusta keksit, sulata voi ja sekoita keskenään. Lisää sokeri. Painele keksimuruseos voideltuun vuokaan (pohjille ja reunoille). Paista pohjaa 180 asteessa 10-15min. Jäähdytä. Levitä piiraspohjan päälle vadelmamarmeladi. Sekoita täyte ja kaada vuokaan. Kypsennä uunin alimmalla tasolla 50 minuuttia. Katkaise uunista virta, mutta jätä kakku uuniin vielä tunniksi.

Kannattaa kokeilla!