Tämä ohje oli pakko kokeilla ME-lehdessä olleen herkullisen kuvan vuoksi.
Pohja: lähes koko paketti Diggestive -keksejä
50 g sulatettua voita tai margariinia
1 1/2 rkl sokeria
vuokaan: voita tai margariinia
Täyte: 150g vadelmamarmeladia
1prk (150g) maitorahkaa
1 prk ( 150g) creme fraichea
3/4dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 munaa
1/2 dl maitoa
Murusta keksit, sulata voi ja sekoita keskenään. Lisää sokeri. Painele keksimuruseos voideltuun vuokaan (pohjille ja reunoille). Paista pohjaa 180 asteessa 10-15min. Jäähdytä. Levitä piiraspohjan päälle vadelmamarmeladi. Sekoita täyte ja kaada vuokaan. Kypsennä uunin alimmalla tasolla 50 minuuttia. Katkaise uunista virta, mutta jätä kakku uuniin vielä tunniksi.
Kannattaa kokeilla!
Kommentit