Hyydytetyt kakut ovat perheessämme oikea suur-menestys. Kehittelin kesä-illan iloksi perheen miehille tällaisen kahden suklaan kakun.
Pohj: 1 pkt Rainbow suklaakeksejä
n.75g sulatettua margariinia
Murskaa keksit. Sekoita sulatettu margariini muruseoksen joukkoon. Painele massa irtopohjavuuan pohjalle. Itse vuorasin vuuan leivinpaperilla.
Täyte 1: sulatettua valkosuklaata n.2/3 osa levyä
2,5dl creme vispiä
1tl vaniljasokeria
5 liivatelehteä
3 rkl sokeria
2/3 rasiaa maustamatonta tuorejuustoa
Täyte 2: sulatettua Fazerin punaista suklaata 2/3 osa levyä
2,5dl creme vispiä
1tl vaniljasokeria
5 liivatelehteä
3 rkl sokeria
2/3 rasiaa maustamatonta tuorejuustoa
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Valmista täyte kerrallaan. Vatkaa creme vispi vaahdoksi. Lisää vaniljasokeri, sokeri, tuorejuusto ja sulatettu suklaa. Lämmitä n.1/2dl maitoa ja liota liivatelehdet siihen. Valuta liivate-maito seos norona massan sekaan. Sekoita hyvin. Kaada ensimmäinen täyte pohjan päälle ja laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi hyytymään. Valmista toinen täyte ja toimi samoin.
Pinnalle: raastettua valkosuklaata
Kommentit