1702097.jpg

Hyydytetyt kakut ovat perheessämme oikea suur-menestys. Kehittelin kesä-illan iloksi perheen miehille tällaisen kahden suklaan kakun.

Pohj: 1 pkt Rainbow suklaakeksejä

n.75g sulatettua margariinia

Murskaa keksit. Sekoita sulatettu margariini muruseoksen joukkoon. Painele massa irtopohjavuuan pohjalle. Itse vuorasin vuuan leivinpaperilla.

Täyte 1: sulatettua valkosuklaata n.2/3 osa levyä

2,5dl creme vispiä

1tl vaniljasokeria

5 liivatelehteä

3 rkl sokeria

2/3 rasiaa maustamatonta tuorejuustoa

Täyte 2: sulatettua Fazerin punaista suklaata 2/3 osa levyä

2,5dl creme vispiä

1tl vaniljasokeria

5 liivatelehteä

3 rkl sokeria

2/3 rasiaa maustamatonta tuorejuustoa

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Valmista täyte kerrallaan. Vatkaa creme vispi vaahdoksi. Lisää vaniljasokeri, sokeri, tuorejuusto ja sulatettu suklaa. Lämmitä n.1/2dl maitoa ja liota liivatelehdet siihen. Valuta liivate-maito seos norona massan sekaan. Sekoita hyvin. Kaada ensimmäinen täyte pohjan päälle ja laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi hyytymään. Valmista toinen täyte ja toimi samoin.

Pinnalle: raastettua valkosuklaata