Taas on vähän jäänyt päivitykset unholaan...mutta korjaan asian mitä pikimmiten...Tässä vähän kuvia, ohjeita myöhemmin. Olen sairaana kotona, joten tällainen pikapäivitys nyt.

Sydänystävämme palasivat Englannista muuttokuorman kanssa koti-Suomeen. Englannissa elelee puutarha-hämähäkkejä, jotka kooltaan ja ulkonäöltään ovat kammottavia ja saivat hämähäkki-kammoisen ystäväni kiipeilemään seinille. Ilahdutin heitä kakulla:). Kyllähän niitä hämähäkkejä Suomestakin löytyy:)

1798179.jpg

Tässä hämähäkki.

1798186.jpg

Ja tässä kakku.

Vietimme pihapiirissämme kesäjuhlia ja tarjolla oli tällaista kakkua. Ohje on jälleen kerran maailman parhaasta kakkukirjasta "Unelmakakut".

1798195.jpg

Kummityttömme Venla täyttää 4-vuotta tänään. Lupasin Venlalla "Hello Kitty" -kakun. Ensimmäistä kertaa maalasin pasta-väreillä marsipaanille. Maalaaminen oli mukavaa puuhaa, mutta en tiedä oliko minulla huono sivellin vai mitä, sillä etenkään valkoinen väri ei peittänyt kunnolla. Jos jollakulla on kertoa, mikä minulla meni vikaan, niin olisin iloinen vastauksista:). Kuvan linnkitys ei jostain syystä onnistunut juuri nyt. Laitan kuvan myöhemmin.