Shrivenhamnin kylästä

1110654.jpg

Matka meni mukavasti (lasten pientä kiukuttelua lukuunottamatta, mutta sehän kuuluu asiaan:)). Ystäväperheemme voi hyvin ja rouva paksusti (odottaa viimeisillään kaksosia). Kiitokset heille ihanasta lomasta ja vieraanvaraisuudesta!

Erityisen innoissani olen (kuten jo etukäteen hieman arvelinkin) tekemistäni hankinnoista.

1110666.jpg

Muratinlehti muotit ja Gerbera muotti ovat peräisin askartelukauppa Hobbycrafts:sta, joka myy Wiltonia. Loput (Icing värit, joissa on omasta takaa neljä erilaista pursotinterää, glitter-geelit, suklaalastut, purkki, jossa on mm.lumiukko "nompparelleja" ja luminompparelleja sekä Tuomas Veturi "tee se itse" -muffinssi paketti ovat Tesco 24h ruokakaupasta. Voi kumpa omassa Prismassammekin olisi tuollaiset leivontatarvikehyllyt...sniif...No, Terhi perheineen on vielä piiitkän aikaa Englannissa ja voi varmasti lähettää minulle täydennystä tarvittaessa (vaihtarina Juhla Mokkaan)?

1110676.jpg

Ai niin piti vielä sanomani, että vaikka Englanti on kallis maa, niin nämä leivontatarvikkeet olivat kyllä varsin kohtuuhintaisia (ostettu siis tavallisesta marketista). Tämä kirjainmuottisetti maksoi euroissa...hmm...4,50. Paljonkohan Suomessa olisi maksanut?

Reissu onnellisesti takanapäin. Nyt jo tosin ikävä ystäviämme! Kiitos heille ihanasta reissusta!